VELIKO SRCE SMEDEREVACA: Počela akcija prikupljanja paketića za siromašnu decu

J. I.

13. 12. 2020. u 10:33

SMEDEREVAC, Rade Savić, aktuelni evropski i svetski rekorder u dizanju tegova, posle ideje na društevnim mrežama iz drugih gradova, pokrenuo je u svom gradu humanitarnu akciju prikupljanja novogodišnjih paketića za siromašnu decu.

ВЕЛИКО СРЦЕ СМЕДЕРЕВАЦА: Почела акција прикупљања пакетића за сиромашну децу

Foto: N. Ž

- Ideja se prenela iz grada u grad, i sada se paketići sakupljaju na 16 lokacija u 9 gradova. Pozivam sve ljude dobre volje i velikog srca da pomognu koliko mogu da usrećimo što veći broj dece, kaže Savić.

On se zahvalio Organizaciji Crvenog krsta Smederevo, Gradskom savezu socijalno humanitarnih organizacija,  volonterim i dobrim ljudima koji su pristupili akciji.

Svi koji žele da se priključe, poručuje Savić, mogu da donesu paketiće za najugrozenije porodice u kafić RS u Ulici kralja Petra  prvog u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor