EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: Sve duža crna lista, preminula tri pacijenta

V. I.

16. 12. 2020. u 16:56

JOŠ tri pacijenta preminula su na kovid odeljenjima čačanske opšte bolnice, i to dva iz Lučana (67 i 71 godina) i jedan iz Čačka (88).

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ЧАЧКУ: Све дужа црна листа, преминула три пацијента

Foto: V. Ilić

Time je crna lista preminulih u trećem talasu epidemije virusa korona, dostigla cifru od 133 osobe, od kojih je 92 iz Čačka.

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice hospitalizovano je 196 pacijenta, tri više nego prethodnog dana.

U protekla 24 sata (presek od srede u podne) primljeno je 25 pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju virusom korona. Bilo je 18 otpusta na kućno lečenje i jedan prevod u Plavu halu.

U respiratornom centru smešteno je 20 najtežih bolesnika. Desetoro sa izrazito teškom kliničkom slikom priključeno je na mehaničku ventilaciju.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče je evidentirano 259 pregleda, od čega 155 prva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!