NA LEČENJU 200 PACIJENATA: Još tri smrtna ishoda u kovid bolnici u Leskovcu

Игор Митић
Igor Mitić

18. 12. 2020. u 13:36

U kovid delu leskovačke Opšte bolnice, u poslednja 24 časa, preminule su još tri osobe.

НА ЛЕЧЕЊУ 200 ПАЦИЈЕНАТА: Још три смртна исхода у ковид болници у Лесковцу

Foto: I.M.

Umrla su dva muškarca iz Leskovca odnosno Vučja, stara 67 i 85 godina, pozitivna na virus korona, dok se za sedamdesetosmogodišnjeg pacijenta iz Leskovca, koji je izgubio život, čeka PCR nalaz.

Broj hospitalizovanih je veći u odnosu na juče. Primljeno je 19, a otpušteno 12 osoba, pa je trenutno na lečenju 200 ljudi, dok je jedna osoba transportovana u niški Klinički centar. Šest pacijenata je na respiratoru, a na terapiji kisonikom 129 osoba.

Pozitivan nalaz ima 137 osoba, 45 je negativnih, 11 čeka rezultat, a sedam testiranje.

Na bolničkom lečenju su 134 Leskovčana, 26 osoba iz Vlasotinca, 16 iz Lebana, 13 iz Bojnika, pet iz Medveđe, iz Vranja tri, Beograda dva, a iz Vladičinog Hana jedan pacijent.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!