EPIDEMIJA U RASINSKOM OKRUGU: Potvrđeno još 36 slučajeva virusa korona

S. BABOVIĆ

25. 01. 2021. u 14:35

JOŠ 36 slučajeva virusa korona potvrđeno je u Rasinskom okrugu, a novi podaci testiranja odnose se na Kruševac, gde su registrovana 22 novoinficirana lica, 13 lica u Aleksandrovcu i jedno zaraženo lice u Ćićevcu.

ЕПИДЕМИЈА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Потврђено још 36 случајева вируса корона

Foto: S.B.

Novih pdoataka za Trstenik, Varvarin i Brus nema.


U Zavodu za javno zdravlje Kruševac naznačavaju da je od početka masovne vakcinacije imunizovano 9.581 lice na teritoriji okruga i juče je na zalihama bilo 798 vakcina. Najviše vakcinisanih je u Kruševcu - 5.681 lice. Do sada je 729 osoba vakcinisano u Trsteniku, 649 u Brusu, 335 u Trsteniku, 95 u Varvarinu i 61 u Ćićevcu.

Od početka epidemije, prisustvo virusa utvrđeno je kod 5.647 lica, u Trsteniku je virus registrovan do sada kod 1.940, u Aleksandrovcu kod 1.913, u Varvarinu – 536, u Ćićevcu 476, koliko je potvrđeno i u Brusu. Na kovid odeljenjima Opšte bolnice u Kruševcu leči se 60 pacijenata sa simptomima virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje