OBJAVLJENO 260 TV REPORTAŽA, 150 NOVINSKIH TEKSTOVA: Profesor kuvarstva iz Despotovca ponosan na svoje i uspehe učenika
PROFESOR kuvarstva u Tehničkoj školi u Despotovcu Dejan Novaković od novinskih tekstova u kojima se govori o njegovim i uspesima njegovih đaka, napravio je zanimljiv kolaž, koji krasi zid školske kuhinje.

Foto: Z. Gligorijević
Kako bi zaintrigirao buduće generacije kuvara, napravio je i odličan marketinški potez, kada je pre nekoliko dana kreirao fejsbuk stranicu „Čudesni svet kulinarstva profesora Dejana Novakovića i njegovih kuvara".
Na njoj postavlja recepte, zanimljivosti iz sveta kulinarstva, ali i fotografije svojih učenika.
- Tokom 25 godina rada u prosveti više desetina dnevnih i nedeljnih listova objavilo je više od 150 članaka, među kojima su veoma brojni tekstovi „Večernjih novosti“. Ponosan sam i što su RTS, regionalne i lokalne televizije o mojim kuvarima objavile 260 reportaža, dok su razni portali o nama pisali stotinak puta – kaže Novaković za „Novosti“.

Foto: Z. Gligorijević
Preporučujemo

MIRISI SA SLIKE: Gordana Čomić se ponovo pohvalila svojim specijalitetima
20. 01. 2021. u 14:44

KAO DA JE PROLEĆE: U dvorištu Stojanovića procvetale visibabe i ljubičice (FOTO)
08. 01. 2021. u 13:57

DIJASPORA OBNOVILA OSMOLETKU: Iz inostranstva finansirali zamenu dotrajale stolarije
15. 12. 2020. u 07:22

NOVINAR BI ZA OVU REČENICU U SVAKOJ DRŽAVI ZAVRŠIO U ZATVORU: Policiju i tužilaštvo koji rade svoj posao naziva “odmetnuti deo”
OVO što se naziva novinarom Nove S u jutarnjem programu izgovorio je rečenicu zbog koje bi u svakoj državi završio u zatvoru.
30. 06. 2025. u 07:38

HAMNEI PREVARIO TRAMPA: Amerika gađala prazno nuklearno postrojenje?
VISOKI iranski izvori rekli su Reutersu da je većina visoko obogaćenog uranijuma na lokaciji Fordo uklonjena pre američkog napada.
22. 06. 2025. u 10:37

"SLAGALICA" OVO NE PAMTI: Takmičar od besa polupao taster
KVIZ "Slagalica" retko ima nesvakidašnje situacije tokom emitovanja, ali se neobični trenuci dešavaju, kao i u svakom programu uživo.
29. 06. 2025. u 14:51
Komentari (0)