PROMOCIJA NOVE KNJIGE SOMBORCA MILANA STEPANOVIĆA: „Sombor – Slovo po slovo 101 priča u 30 slova“

J.B.

19. 02. 2021. u 21:22

U NARODNOM pozorištu Somboru promovisana je nova knjiga ovdašnjeg hroničara i pisca Milana Stepanovića „SOMBOR – SLOVO PO SLOVO 101 priča u 30 slova“, a povodom Dana grada.

ПРОМОЦИЈА НОВЕ КЊИГЕ СОМБОРЦА МИЛАНА СТЕПАНОВИЋА: „Сомбор – Слово по слово 101 прича у 30 слова“

Foto: J.B.

Knjiga u izdanju Gradske biblioteke „Karlo Bijelicki“ i Udruženja građana „Norma“ namenjena je čitaocima od 15 do 115 godina, putnicima namirnicima, Somborcima koji misle da ga poznaju i svima onima koji o Somboru žele da saznaju i nešto više.

Prema rečima autora, knjiga je svojevrsni vodič za zaljubljivanje u Sombor, pisana na taknkoj žici između stroge i popularne nauke, predstavlja prvu knjigu o prošlosti Sombora koja je na jedan izrazito moderan način oblikovana, a sadrži i priče-teme koje su bile deo svakodnevnog života, ali danas nisu deo oficijalne istorije.                    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!