SVE VIŠE ZARAŽENIH U KIKINDI: Obolele porodice, osnovci i srednjoškolci

R. Šegrt

03. 03. 2021. u 15:57

KORONA u Kikindi ne posustaje, naprotiv, virus ne jenjava već je sve više zaraženih. Prema podacima Gradskog kriznog štaba trenutno su aktivna 334 slučaja.

СВЕ ВИШЕ ЗАРАЖЕНИХ У КИКИНДИ: Оболеле породице, основци и средњошколци

Foto: R. Šegrt

U kovid ambulanti Doma zdravlja dnevno se povećava broj pacijenata, a od 80 do 90 pregleda, skoro je trećina pozitivnih.

Sada obolevaju svi članovi jedne porodice, a masovnija je zaraza i među osnovcima i srednjoškolcima. Zbog većeg broja obolelih učenika u jednoj učionici, dva odeljenja , jedno u osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar” u Novim Kozarcima i drugo u srednjoj Tehničkoj školi, prešla su na on lajn nastavu.

Osim u gradu Kikindi, povećan je broj zaraženih i u opštinama Severnobanatskog okruga, pa je u Novom Kneževcu 80 aktivnih slučajeva, u Senti 77, u Adi, koja je dugo odolevala virusu sada je čak 66 obolelih, u Čoki 35, a najmanje u Kanjiži, 26 osoba.

Foto: R. Šegrt

Ponovo red ispred kovid ambulante

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!