ZAVEJANA PRIJEPOLJSKA I NOVOVAROŠKA SELA: Sneg i do nekoliko desetina centimetara

A. ROVČANIN

07. 04. 2021. u 10:41

ZAPADNU Srbiju tokom noći zahvatila je snežna mećava, a u planinskim selima zlatarskog i prijepoljskog kraja palo je skoro pola metra snega, dok je u gradskom području njegova visina u Novoj Varoši oko 30 centimetara, a u Prijepolju 15.

ЗАВЕЈАНА ПРИЈЕПОЉСКА И НОВОВАРОШКА СЕЛА: Снег и до неколико десетина центиметара

foto A.Ročanin

Aprilski sneg nije iznenađenje za opštinu Nova Varoš, gde je formiran novi beli prekrivač u debljini od nekoliko desetina centimetara i u gradskom i u seoskom području.

- Sneg je ponovo okovao Novu Varoš. Oko 30 centimetara palo je za noć, u planinima i više. Do pojedinih domaćinstva može se samo terenskim vozilima, ali čim vremenske prilike to dozvole mehanizacija kreće na teren - kazao je prvi čovek opštine Radosav Vasiljević.

Snega ima i na kolovozu, na magistralnom putu od Užica ka Prijepolju, pa se vozačima savetuje dodatna opreznost prilikom vožnje.

Sneg u nižim krajevima Prijepolja dosegao debljinu od 15 centimetara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje