BEZ PRIJAVE VAKCINISANO OKO 1.000 GRAĐANA: Nastavlja se imunizacija protiv korone u Valjevu

V. P.

14. 04. 2021. u 12:01

DOM zdravlja Valjevo upotrebio je svih 800 doza vakcina kineskog “Sinofarma”, namenjenih za imunizaciju građana koji se ranije nisu prijavili, odnosno nisu imali zakazane termine.

БЕЗ ПРИЈАВЕ ВАКЦИНИСАНО ОКО 1.000 ГРАЂАНА: Наставља се имунизација против короне у Ваљеву

Foto:Pristup

Za imunizaciju bez prethodne prijave, Domu zdravlja stigle su 102 doze vakcine “Fajzera”, koje će građani, kako je najavljeno, moći da prime od četvrtka u osam časova, na punktu u hotelu “Grand”.

Do sada je bez prethodne prijave vakcinisano više od 1.000 žitelja Valjeva. Posle Miličinice, u selu Vragočanica protiv virusa korona vakcinisane su 34 osobe. Već planirana imunizacija u Divcima i na Divčibarama je odložena, dok Dom zdravlja Valjevo ne dobije nove količine vakcina kineskog “Sinofarma.

Na punktu u hotelu “Grand”, gde medicinski radnici Doma zdravlja obavljaju imunizaciju protiv korone, do sada je upotrebljeno oko 28.800 doza. Do sada, obe doze primilo je oko 12.500, a prvu oko 16.300 građana Valjeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um