OMLADINI VIŠE ŠANSE: Ugljevik podstiče aktivizam svojih mladih sugrađana

V. Mitrić

28. 04. 2021. u 12:20

U UGLjEVIČKOM hotelu “Atlas” je održan okrugli sto na temu “Unapređenje društvenog aktivizma mladih u opštini Ugljevik” koje je organizovao Centar civilnih inicijativa.

ОМЛАДИНИ ВИШЕ ШАНСЕ: Угљевик подстиче активизам својих младих суграђана

Foto:V.Mitrić

Učestvovali su predstavnici lokalne uprave, Srednjoškolskog centra  "Mihailo Petrović Alas", Omladinske banke Ugljevik, Svetosavske omladinske zajednice Ugljevika, Centra mladih i Humanitarno udruženje opštine Ugljevik.

Projekt koordinator Centara civilnih inicijativa Slaven Divčić rekao je da je cilj razgovor o konkretnim inicijativama kojima bi se unapredio položaj mladih u Ugljeviku.

- Postojeći dokument Omladinska politika opštine Ugljevik prošle godine je formalno istekao, a ove godine je u planu kreiranje novog dokumenta i u cilju razgovora o konkretnim koracima na osnovu kojih bi se unapredio položaj mladih jeste današnji sastanak - rekao je Divčić.

Foto:V.Mitrić

Divčić je dodao da je jedna od mogućih inicijativa formiranje jedinstvenog centra koji će mladi u Ugljeviku imati u saradnji sa lokalnom upravom u kojem će se okupljati, držati radionice i razgovarati o mogućim projektima, kulturnim, sportskim događajima.

Šef kabineta načelnika opštine Ugljevik Radoslav Ostojić rekao je da je cilj ovakvih diskusija da se unaprijedi saradnja između omladine i lokalne uprave kako bi kreirali što više mera i aktivnosti posvećenih mladim ljudima.

- Opština Ugljevik uvek rado izlazi u  susret ovakvim sastancima, zahvalni smo Centru civilnih inicijativa što nas okuplja na ovakvim diskusijama koje su posvećene aktivizmu mladih i izradi nove omladinske politike - rekao je Ostojić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!