BOLJA SITUACIJA U GORNJEM MILANOVCU: U "crvenoj" zoni 29 pacijenata, novozaraženih 12

M. B.

30. 04. 2021. u 13:18

NEMA preminulih pacijenata od posledica kovida-19 u "crvenoj" zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata, u odnosu na prethodne dane.

БОЉА СИТУАЦИЈА У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ: У црвеној зони 29 пацијената, новозаражених 12

Foto: M.B.

U  tri kovid odeljenja, trenutno se leči 29 pacijenata (troje više nego juče).

 - Prema preseku od jutros u osam sati, na Grudnom odeljenju hospitalizovano je 11,po devetna Neurologiji i Internom. Pozitivan test na korona virus ima 26, troje čeka rezultate testiranja. U poslednja 24 časa, primili smo na lečenje šest osoba, sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom, tri pacijenta otpustili smo na kućno lečenje – izjavio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Dom zdravlja u ovom gradu, prema poslednjim objavljenim zvaničnim podacima beleži još 12 osoba, novozaraženih kovidom-19.

Ukupan broj obolelih od kovida-19 u aktuelnom piku epidemije ovde je 3.181, od kojih je 1.446 izlečeno.

Epidemiju kovid-19 u Rudničko-takovskom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu prošle godine do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna nadalje i u aktuelnom "piku", prema zvaničnim podacima, zaraženo je ukupno3.181 lice, uz nažalost 112 smrtnih žrtava.

Od početka imunizacije u ovom kraju, vakcinisanmo je ukupno 11.469 zainteresovanih njegovih stanovnika. Revakcinisano ih je 6.912.                                                              

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

NA SAMO 2 SATA OD VAS: Evo zašto bi Tunis trebao da bude vaša sledeća destinacija za letovanje