OČEKUJU I KINESKE DOZE: Odličan odziv za vakcinisanje u Podmajevičkom kraju

V.Mitrić

20. 05. 2021. u 10:44

DOM zdravlja Ugljevik nastavio je vakcinaciju stanovništva sa novih 100 doza ruskih vakcina “sputnjik ve”.

ОЧЕКУЈУ И КИНЕСКЕ ДОЗЕ: Одличан одзив за вакцинисање у Подмајевичком крају

Foto: V. Mitrić

Direktor te ustanove, Cvjetana Dragonjić, najavila je da će i sledeće sedmice doći nove doze ruskih vakcina.

- Odziv stanovništva je dobar i bilo bi dobro da imamo veći broj vakcina a očekujemo u narednom periodu još 400 kineskih vakcina - rekla je Dragonjićeva .

Foto: V. Mitrić

 

Vakcinalni punkt je organizovan u ugljevičkom Centru za kulturu, jer je, prema Dragonjićevim rečima, "Dom zdravlja funkcioniše kao dnevna Kovid bolnica".

- Rad u dnevnoj Kovid bolnici je odlično organizovan, medicinsko osoblje ulaže ogromne napore i trud kako bi se pacijentima koji imaju virus korona omogućila najbolja njega - pojasnila je Dragonjićeva.

Foto: V. Mitrić

 

U Ugljeviku je zabeležen 31 slučaj zaraze virusom korona. Broj zaraženih opada s obzirom da je proteklih dana i sedmica taj broj bio duplo veći.

Dragonjićeva ja apelovala na stanovnike da se pridržavaju propisanih mera zaštite kao i da se prijave za vakcinaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

VEČERAS DOLAZI MLAD MESEC U RAKU: Donosi veliku energiju, a evo šta to znači za svaki horoskopski znak