MINISTAR RAKIĆ SA GRADONAČELNIKOM VULOVIĆEM: Zubin Potok dobija sisteme za prečišćavanje otpadnih voda

D.Zečević

21. 05. 2021. u 23:51

NASELjA Velji Breg i Gazivode u opštini Zubin Potok dobijaju sisteme za prečišćavanje otpadnih voda.

МИНИСТАР РАКИЋ СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ ВУЛОВИЋЕМ: Зубин Поток добија системе за пречишћавање отпадних вода

Foto: D.Z.

Memorandum za izgradnju ovih sistema su danas potpisali ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Zubinog Potoka Srđan Vulović.Nakon potpisivanja Memoranduma zvaničnici su istakli da je cnabdevanje čistom pijaćom vodom ovoj opštini prioritet i da će izgradnja ova dva sistema u tome dosta doprineti.

-Vrlo često govorimo o tome koliko je značajno imati čistu i ispravnu pijaću vodu. Vođen time podržao sam ovaj projekat. Konačno ćemo u opštini Zubin Potok uraditi nešto što je nedostajalo svih ovih godina. Gradonačelniku Vuloviću sam rekao da ćemo kada su u pitanju investicije za Zubin Potok, podršku tražiti i od drugih institucija i organizacija- kazao je ministar Rakić po potpisivanju Memoranduma.Gradonačelnik Srđan Vulović je danas istakao da ovaj projekt nije značajan samo za opštinu Zubin Potok.

-Ovo nije značajno samo za Zubin Potom, već će na ovaj način čistu pijaću vodu dobijati i građani Severne i Južne Mitrovice, Srbice, Vučitrna, Glogovca i Prištine-rekao je Vulović i napomenuo da u ovom projektu učestvuje i javno preduzeće ”Ibar Lepenac”.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!