DECA SA KOSMETA NA TARI: Dve stotine mališana na sedmodnevnom boravku u Dečijem odmaralištu

D.Z.

23. 05. 2021. u 20:18

KANCELARIJA za Kosovo i Metohiju u saradnji sa Gradom Beogradom organizovala je sedmodnevni boravak na Tari za dve stotine dece sa Kosova i Metohije iz socijalno-ugroženih porodica, a prva grupa mališana stigla je danas u odmaralište.

ДЕЦА СА КОСМЕТА НА ТАРИ: Две стотине малишана на седмодневном боравку у Дечијем одмаралишту

Deca sa KiM na Tari

 Deca uzrasta od trećeg do šestog razreda boraviće besplatno u Dečijem odmaralištu „Mitrovac“ na Tari.

Deca će, kako ističu iz Kancelarije za KiM  biti podeljena u dve grupe zbog epidemioloških mera, a prva grupa đaka na Taru je stigla danas, dok će druga grupa na ovoj planini boraviti nedelju dana kasnije.

-U vreme kada se svi suočavamo sa pandemijom koronavirusa, važno je i za naše mališane da posle perioda izolacije i ograničenog kretanja provedu vreme u prirodi, sa svojim vršnjacima.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju će i u budućnosti nastaviti da podržava sve ideje i inicijative koje doprinose boljem životu i odrastanju naših najmlađih, jer su oni naša budućnost -istakla je pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Svetlana Miladinov i dodala da je za decu posebno značajno što će boraviti u prirodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!