NA USLUZI ČITAOCIMA: Sa „Tipom“ 20 godina lakše do dobitka

Novosti online

13. 01. 2022. u 19:00

JEDINI KLADIONIČARSKI LIST U SRBIJI VEĆ DVE DECENIJE NA KIOSCIMA SVAKOG PETKA, NA USLUZI ČITAOCIMA

НА УСЛУЗИ ЧИТАОЦИМА: Са „Типом“ 20 година лакше до добитка

TIP - 1000

Pune dve decenije traje neraskidiva veza jedinog kladioničarskog lista u Srbiji i vernih čitalaca, ljubitelja sporta i prognoze. Od 11. januara 2002, kada je na kioscima osvanuo prvi broj „Tipa“, sa čuvenim Brazilcem Robertom Karlosom na naslovnici, do proteklog utorka, 11. januara 2022. i 20. rođendana popularnog izdanja Kompanije „Novosti“, jedna stvar se nikada nije promenila – uvek smo zajedničkim snagama pronalazili put do dobitnog tiketa i zarade.

„Kompas“ do cilja su nekome bili mnogobrojni podaci iz statistike: tabele, forma, skor u međusobnim duelima… Drugi su se u tu svrhu služili zanimljivim rubrikama, kao što su nizovi, „crveni fiksevi“, „iz kiksa u fiks“… Treći su koristili i specijalitet časopisa, prognoze naših asova iz svakog kutka planete, gde se lopta kotrlja, od elitnih, pa do najnižih liga. A najbolje je bilo, i biće uzeti sve, od predjela do dezerta, probati i kombinovati sve što list pruža, i izabrati pobedničku kombinaciju konačnih ishoda, golova, prelaza, ili ko već šta voli.

Nabrajanje, ko je sve od proslavljenih selektora, fudbalera, trenera, menadžera i funkcionera, prognozirao za „Tip“, potrajalo bi unedogled. Ali, svakako se ponosimo da su savete čitaocima davali ljudi koji su nosili „desetke“ i bili kapiteni nacionalnih selekcija na mundijalima, Dragan Stojković Piksi i Lotar Mateus, pa legendarni stručnjak Radomir Antić, jedini koji je sedeo na klupama Reala, Barselone i Atletika, zatim trio koji može da se pohvali sa 100+ nastupa u našoj reprezentaciji, Dejan Stanković, Savo Milošević, Branislav Ivanović...

Snagom sadržaja, i uz podršku čitalaca, „Tip“ je opstao i pobeđuje 20 godina. Neće posustati, već će samo jačati. Ima sada i modernije adute, profile na Fejsbuku i Instagramu, kao i najnoviji adut, digitalno izdanje – tip.rs. I dugo će još biti neizbežna krilatica: „Sa Tipom lakše do dobitka“.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)