NA USLUZI ČITAOCIMA: Sa „Tipom“ 20 godina lakše do dobitka

Novosti online

13. 01. 2022. u 19:00

JEDINI KLADIONIČARSKI LIST U SRBIJI VEĆ DVE DECENIJE NA KIOSCIMA SVAKOG PETKA, NA USLUZI ČITAOCIMA

НА УСЛУЗИ ЧИТАОЦИМА: Са „Типом“ 20 година лакше до добитка

TIP - 1000

Pune dve decenije traje neraskidiva veza jedinog kladioničarskog lista u Srbiji i vernih čitalaca, ljubitelja sporta i prognoze. Od 11. januara 2002, kada je na kioscima osvanuo prvi broj „Tipa“, sa čuvenim Brazilcem Robertom Karlosom na naslovnici, do proteklog utorka, 11. januara 2022. i 20. rođendana popularnog izdanja Kompanije „Novosti“, jedna stvar se nikada nije promenila – uvek smo zajedničkim snagama pronalazili put do dobitnog tiketa i zarade.

„Kompas“ do cilja su nekome bili mnogobrojni podaci iz statistike: tabele, forma, skor u međusobnim duelima… Drugi su se u tu svrhu služili zanimljivim rubrikama, kao što su nizovi, „crveni fiksevi“, „iz kiksa u fiks“… Treći su koristili i specijalitet časopisa, prognoze naših asova iz svakog kutka planete, gde se lopta kotrlja, od elitnih, pa do najnižih liga. A najbolje je bilo, i biće uzeti sve, od predjela do dezerta, probati i kombinovati sve što list pruža, i izabrati pobedničku kombinaciju konačnih ishoda, golova, prelaza, ili ko već šta voli.

<

Nabrajanje, ko je sve od proslavljenih selektora, fudbalera, trenera, menadžera i funkcionera, prognozirao za „Tip“, potrajalo bi unedogled. Ali, svakako se ponosimo da su savete čitaocima davali ljudi koji su nosili „desetke“ i bili kapiteni nacionalnih selekcija na mundijalima, Dragan Stojković Piksi i Lotar Mateus, pa legendarni stručnjak Radomir Antić, jedini koji je sedeo na klupama Reala, Barselone i Atletika, zatim trio koji može da se pohvali sa 100+ nastupa u našoj reprezentaciji, Dejan Stanković, Savo Milošević, Branislav Ivanović...

Snagom sadržaja, i uz podršku čitalaca, „Tip“ je opstao i pobeđuje 20 godina. Neće posustati, već će samo jačati. Ima sada i modernije adute, profile na Fejsbuku i Instagramu, kao i najnoviji adut, digitalno izdanje – tip.rs. I dugo će još biti neizbežna krilatica: „Sa Tipom lakše do dobitka“.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ANINO SMELO IZDANJE: Minijaturnim bikinijem usijala mreže (FOTO)