DEJAN STANKOVIĆ: Klose utegao Altah

Ž. U.

23. 07. 2022. u 08:47

TRENER iz Austrije, trenutno na odmoru u Herceg Novom, nije svoje "prijatelje" želeo da uskrati za prognozu i po neku bitnu informaciju.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Клосе утегао Алтах

Ilustracija

MOJ TIP

LASK – KLAGENFURT        1

Volfsberger – Šturm       X2

AUSTRIJA L. – TIROL 1       

Hartberg – Altah  X2

Rapid – Rid          1

LASK ulazi u novu sezonu znatno pojačan, za razliku od prošle u kojoj je na svim pozicijama u timu bio sa igračima u deficitu. Mislim da se prvoligaš iz Linca dovoljno opekao, pa je prelazni rok odradio maksimalno, tako da sa velikim ambicijama dočekuju  startni meč protiv Klagenfurta.

Smatram da će LASK ove sezone u najmanju ruku biti konkurentan sa Salcburgom, kome u  domaćim okvirima dugo nije bilo ravnog, ali će u ovoj sezoni imati dostojnog konkurenta za najviše postolje. 

Kec preporučujem i u duelu Austrije sa Tirolom. Stadion domaćina ima kapaciteta od 6-7 hiljada i biće premali za sve one koji žele da podrže svoje idole na prvom meču  povratka Bundesligi. Očekuje se da utakmica protekne u paklenoj atmosferi i da će Tirol pasti u „košnici“.

Od pre mesec dana za sve u Altahu se pita Miroslav Klose, bivši fudbaler Bajerna, koga bi i kao trenera mogla da čeka svetla budućnost ako na svoje igrače bude uspeo da prenese deo svog znanja i talenta. Nemac, poreklom iz Poljske, debitovao je na klupi Altaha pobedom u Kupu i zbog početne euforije moglo bi lako da se desi i trijumf na gostovanju Hartbergu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)