IGOR JOVIĆ: Amšteten jak, Admira na remontu

Novosti online

05. 08. 2022. u 14:36 >> 14:38

BIVŠI trener Kapfenberga o mečevima druge lige Austrije.

ИГОР ЈОВИЋ: Амштетен јак, Адмира на ремонту

FOTO: Privatna arhiva

PETAK:

AUSTRIJA (2) – KAPFENBERG 1

Kapfenberg ima filozofiju forsiranja mladih igrača, trenutno u startnoj postavi imaju petoricu fudbalera koji su iz njihove akademije. Nedostaje im iskustvo da utakmicu privedu rezultatski kraju.

AMŠTETEN – ADMIRA 1

Amšteten je veoma jak kod kuće. Dobro je startovao, sa dve pobede. Treću svakako mogu da traže protiv Admire, koja je prošle godine bila član Bundeslige. Pretrpeli su gosti promene, od igračkog kadra do trenera.

VIENA - ST. PELTEN GG

Viena ima tradiciju takmičenja u drugoj diviziji. Ove godine se iz trećeg ranga vratila svom standardu. Odličan ambijent i po meni jedna teška utakmica za prognozu. Sent Pelten je kandidat za prvaka i samim tim se očekuje da igra na sva tri boda.

HORN – LINC 0-2

Odličan početak Horna. Maksimalan učinak je iznenađenje, prošle sezone vodili su borbu da ne ispadnu iz lige. Linc zna da igra na rezultat. Očekujem utakmicu sa malo golova.

SUBOTA:

LAFNIC - FAC 1X

FAC je prošle godine bio otkriće lige, do poslednjeg kola borio se za ulazak u Bundes Ligu. Lafnic ima veoma iskusan tim, nije nemoguće da on sad preuzme tu ulogu.

GAK - LIFERING 3+

GAK je godinama kandidat za prvo mesto. Ali to igrama ne pokazuje. Gosti su filijala prvoligaša iz Salcburga, imaju kvalitet, ali zbog pravila saveza ne mogu u viši rang.

VORVATS ŠTAJER - DORNBIRN 1X

Dva kluba koja su jedva uspela da izbore opstanak. Prednost u terenu mogla bi da bude presudna kada se bude odlučivao pobednik.

NEDELjA:

ŠTURM (Am) - RAPID (Am)    X, 3+

Klasičan iks. Dva kluba bogata tradicijom, čije se najbolje ekipe takmiče u eliti. Međusobni duel poslužiće mladim igračima da se nametnu.

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)