BOJAN ZAJIĆ: Rozenborg nije mesto u sredini tabele

Ž. U.

07. 07. 2024. u 08:00

NEKADAŠNjI fudbaler Valerenge, tipuje parove Norveške 1

БОЈАН ЗАЈИЋ: Розенборг није место у средини табеле

Ilustracija

NEDELjA

BODO – BRAN   GG&3+

Vodeći Bodo je srećno, autogolom rivala, došao do bodova sa Sarpsborgom (1:0). U derbiju kola sa drugoplasiranim Branom očekujem znatno bolju i efikasniju partiju.  

HAM KAM – TROMSO   1X, 2-4

Tromso je u sredu igrao odloženi meč sa Sandefjordom. Imao je manje vremena za odmor i pripremu meča  od rivala Ham Kama. Tipujem duplu šansu protiv Tromsoa.

HAUGESUND – SARPSBORG   GG

Trener Mikelsen je na klupi Sarpsborga debitovao porazom od Oda (0:1), ali ga je namučio, imao je šansu za remi sve do 90. minuta. Verujem da će iz svog tima uspeti da izvuče maksimum za duel sa prosečnim Haugesundom, biće golova.

KFUM – VIKING 2&3+

KFUM je novajlija  u ligi, premašio je očekivanja plasmanom u sredinu tabele. Očekujem da u ovom kolu Viking kazni ofanzivnu igra domaćina.

FIKS! MOLDE – LILESTREM  1&3+

I Molde i Lilestrem su formi, biće najmanje tri gola, ali veliku prednost, što se tiče konačnog ishoda, dajem domaćinu.

FIKS! ROZENBORG – OD 1

Rozenborg je loše otvorio sezonu. Mesto u sredini tabele ispod je mogućnosti i kvaliteta koje ima. Ipak, verujem da će u ovom susretu da se izdigne i savlada Od, kako bi imao u nastavku prvenstva šansu da pojuri timove iz gornjeg dela.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?