NENAD DŽODIĆ: Atomski Monako posle Barselone

Ž. U.

17. 08. 2024. u 08:00

Skaut Monpeljea, veliča uspeh "kneževa" ostvaren u Španiji

НЕНАД ЏОДИЋ: Атомски Монако  после Барселоне

FOTO: M. Vukadinović

SUBOTA

BREST – MARSELj X2

Brest je prošlu sezonu krunisao mestom u Ligi šampiona i time „ukrao“ snove Marselju, rivala u prvom kolu. Gostujući tim, znatno ojačan i sa novim trenerom, bliži je pobedi..

REMS – LIL 1X

Smenu trenera u pauzi između prvenstava imao je i Rems. Kormilo je pripalo Luki Elsneru, bivšem strategu Avra, kome se pripisuju najveće zaslige za opstanak u ligi. Domaćin može da iznenadi Lil.

FIKS: MONAKO – ST. ETJEN 1

Monako je osvajanjem trofeja na prestižnom turniru u Barseloni najavio velike stvari u novoj sezoni. Finale u kome su nadigrali Katalonce sa 3:0, najbolja je preporuka da se kladite na „kneževe“.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se "prelilo" na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao.

15. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

AMERI ODUŠEVLJENI: Srbi, možda ste treći na olimpijadi, ali ste prvi u našim srcima!