PRILIKA ZA LAKE BODOVE: Crno-beli dočekuju najslabiju ekipu u Evropi!

M.M.

17. 11. 2023. u 16:23 >> 16:23

PARTIZAN će u devetom kolu Evrolige ugostiti Albu.

ПРИЛИКА ЗА ЛАКЕ БОДОВЕ: Црно-бели дочекују најслабију екипу у Европи!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli za sada imaju negativan skor na evrosceni, a u prethodnom kolu su pretrpeli poraz u Minhenu. Izabranici Željka Obradovića su dobro otvorili utakmicu sa Bajernom, ali u drugom poluvremenu su pali.

"Bavarci" su pre utakmice sa srpskim predstavnikom vezali četiri poraza u svim takmičenjima i bili su pod velikim pritiskom. Košarkaši Pabla Lasa su bili sjajni u šutu za tri, a i reket su kontrolisali fenomenalno.

Karsen Edvards se konačno upalio, bivši igrač Fenerbahčea je ubacio 21 poen. Silvijan Fransisko je meč završio sa 17 pogodaka i 6 asistencija, dok je Devin Buker imao dabl-dabl učinak od 13 poena i 11 skokova.

U sastavu Partizana najviše se istakao novajlija Brunio Kaboklo, Brazilac je sakupio 19 poena. Džejms Naneli je brojao do 14, dok su dvocifreni bili još Zek Ledej (12), Pi-Džej Doužer (10) i Uroš Trifunović (10).

Šef stručnog štaba crno-belih je nezadovoljan zalaganjem svojih igrača u odbrani. Kako i sam kaže, ekipa nema vremena da radi na detaljima zbog gustog rasporeda.

Danas će Partizan imati nešto lakši zadatak, na megdan stiže ekipa koja je verovatno i najslabija u Evropi. Puleni Izraela Gonzaleza su u dosadašnjem delu takmičenja upisali samo jednu pobedu, a u prethodnom kolu poraženi su na svom terenu od Asvela.

Najkorisniji igrač u redovima nemačkog predstavnika je Johanes Timan koji ima prosek od 13,4 poena i 6,6 skokova. Sterling Braun je na proseku od 13 pogodaka, dok Luis Olinde ima 9,9. Jedan od najtalentovanijih igrača Gabrijele Proćida provodi 16,4 minuta na parketu i postiže 6,5 poena.

Domaćin je veliki favorit u ovom duelu i verujemo da će trijumfovati pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 -8,5 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)