VREME JE ZA SLAVLJE POD VEZUVOM: Šampion mora i može bolje!

V.D.

12. 12. 2023. u 12:02 >> 12:02

U utorak od 21 čas u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona sastaće se Napoli i Braga.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА СЛАВЉЕ ПОД ВЕЗУВОМ: Шампион мора и може боље!

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Aktuelnom šampionu Italije ne cvetaju ruže ove sezone. Nakon dva poraza od Intera i Juventusa u derbijima Serije A pali su na šestu poziciju. U Ligi šampiona stoje nešto bolje i potreban im je bod na večerašnjem meču pred svojim navijačima kako bi sigurno obezbedili nokaut fazu, a čak i u slučaju minimalnog poraza zbog bolje gol-razlike bi bili ispred Brage.

Cenu loših rezultata tima sa juga Italije platio je trener Rudi Garsija, ali ni dolaskom Valtera Macarija se ništa nije promenilo, s obzirom na to da je italijanski stručnjak na klupi šampiona upisao tri poraza i samo jednu pobedu protiv Atalante.

Sa druge strane Braga je u jako dobroj formi. U nacionalnom šampionatu Portugalije nalazi se na četvrtom mestu sa samo dva boda manje od lidera Sportinga. U Ligi šampiona su treći u grupi trenutno sa četiri osvojena boda koja su obezbedili remijem i pobedom protiv Union Berlina. Portugalcima je večeras dovoljan bod kako bi i matematički overili plasman u Ligu Evrope, dok za plasman u nokaut fazu Lige šampiona moraju upisati trijumf sa minimum dva gola razlike.

U domaćem timu neće biti Olivere i Ruija, dok gosti u grad pod Vezuvom dolaze bez Đaloa i Niakate.

Biće ovo treći međusobni susret ova dva rivala, a mi smatramo da će se kao i prethodna dva završiti pobedom Napolija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije