TADIĆA I DRUŽINU POBEDA VODI U NOKAUT FAZU: Fenerbahče ima zicer pred svojim navijačima!

V.M.

14. 12. 2023. u 09:40

U poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija, turski vicešampion će ugostiti Spartak Trnavu (18.45).

ТАДИЋА И ДРУЖИНУ ПОБЕДА ВОДИ У НОКАУТ ФАЗУ: Фенербахче има зицер пред својим навијачима!

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Fener je silovito započeo takmičenje sa tri pobede u uvodna tri kola, ali nakon toga je doživeo dva poraza i doveo sebe u tešku situaciju. Trenutno je treći u grupi ''H'' i ispred njega je Ludogorec zbog bolje gol-razlike, kao i Nordšeland koji ima osvojen bod više.

Iako bi ih i nerešen rezultat u slučaju poraza Ludogoreca od Nordšelanda progurao u nokaut fazu, Tadić i družina će sigurno ići na pobedu jer bi njom osigurali igranje u drugoj fazi takmičenja, a možda bi se dokopali i prvog mesta koje vodi direktno u osminu finala Lige konferencija.

Turski predstavnik je u prošlom kolu doživeo pravu katastrofu na gostovanju Nordšelandu koji ga je porazio sa 6:1 i danas mora da se ''pere'' pred svojim navijačima.

Pravi protivnik za to su gosti iz Trnave koji su osvojili samo jedan bod u dosadašnjem toku takmičenja i zacementirani su za dno grupe ''H''.

Pored slabih igara u Evropi, Spartaku ne ide baš najbolje ni u domaćem takmičenju i zaostaje devet bodova za vodećim Slovanom nakon 17 odigranih kola.

Fener je za vikend slavio u velikom gradskom derbiju protiv Bešiktaša (3:1), a verujemo da će i večeras doći do trijumfa.

NAŠ TIP: 1&|1+||1+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)