TIP DANA: U Jašiju lider za bodove ne mora da strepi

Ž. U.

19. 12. 2023. u 11:47

DANAS smo po dobro plaćen fiks skoknuli do Rumunije.

ТИП ДАНА: У Јашију лидер за бодове не мора да стрепи

Foto: Profimedia

Za fudbalere FKSB, ili po starom i mnogo prepoznatljivijem nazivu - Steaue, poseta  gradu na severozapadu države Jašiju trebala bi da bude više turistička, nego ona prava prvenstvena zbog koje bi favorit mogao da bude u grču i strahu zbog koga bi bez bodova mogao ostati.

Činjenica je da lider prvenstva igra promenljivo. Nedavno je jedan takav meč imao u kupu protiv Krajove, koju je poražen sa 2:0 napustio, i tako umanjio sebi šanse da se domogne naredne runde. Nekoliko dana posle ovog kiksa, FKSB je na terenu Kluža mogao bodovima da se iskupi, ali, kada je bilo najpotrebnije, bolju igru u derbiju kola nije uspeo da  kruniše golom vrednim pobede (1:1).

Trijumfom za vikend nad Hermanštatom, velikan rumunskog fudbala uspeo je stvar da vrati na svoje mesto. Sa osam bodova zalihe izdvojio se na čelu tabele, pa kao takav na terenu protivnika, koji mu ni po čemu nije dorastao, može se očekivati da kalendarsku godinu ulepša pobedom i svojim konkurentima pokaže da je on taj koji će se ove sezone za titulu pitati.

U međusobnim okršajima, Poli Jaši nema neku istoriju sa kojom bi mogao da se pohvali i danas mu bude pokretač. 

Dvojka je fiks!

19.30 POLI JAŠI - FKSB   2  (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)