ASTON VILA SE VRAĆA NA POBEDNIČKU STAZU: Klaretsi su idealan protivnik za četu Unaja Emerija

V.M.

30. 12. 2023. u 09:50

NAKON samo jednog osvojenog boda u poslednja dva kola, birmingemski ''lavovi'' će biti orni da ostvare trijumf kada od 16 časova dočekaju fenjeraša Barnli.

АСТОН ВИЛА СЕ ВРАЋА НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Кларетси су идеалан противник за чету Унаја Емерија

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin se nalazi u borbi za titulu, mada je drastično smanjio svoje šanse za istu remijem sa Šefildom, odnosno porazom od Mančester junajteda.

Iako zaostaje samo tri boda za vodećim Liverpulom, deluje da je Vila propustila priliku da preuzme prvo mesto i momentum više nije na njenoj strani.

Igre na strani su veliki problem za nju i to smo videli za vreme ''Boksing deja'' kada je vodila sa 2:0 protiv Junajteda, ali kao da se ''ugasila'' nakon trideset minuta igre i na kraju je poražen sa 3:2.

Sada se vraća na ''Vila park'' gde beleži dosta bolje rezultate. Slavila je na 15 od poslednjih 16 premijerligaških mečeva pred svojim navijačima i ne bi trebala da ima problema sa ostvarivanjem novog trijumfa jer je već savladala Barnli ove sezone sa 3:1 u trećem kolu.

Takođe, Unaj Emeri je četiri puta vodio neku ekipu protiv klaretsa i svaki put je pobeđivao, tako da su ''lavovi'' veliki favoriti na današnjem duelu.

Barnli je ove sezone sakupio samo 11 bodova i zauzima razočaravajuće 19. mesto. Ofanzivni fudbal Vensana Kompanija ne daje rezultate i njegova četa je jedan od glavnih favorita za povratak u Čempionšip.

Iako su osam od svojih 11 bodova sakupili na gostovanjima, klaretsi i dalje nisu savladali neku ekipu iz gornjeg doma tabele Premijer lige i ne deluje da će se to promeniti.

Očekujmo da se domaćin rutinski vrati na pobedničku stazu.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,65)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!