SVETSKI KLUPSKI PRVAK SE NAMERAČIO NA NOVI TROFEJ: Đaneli i družina bi da dominantno započnu 2024. godinu

V.M.

04. 01. 2024. u 12:40

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici četvrtfinala Kupa Italije u odbojci, Peruđa će dočekati Modenu (20.30).

СВЕТСКИ КЛУПСКИ ПРВАК СЕ НАМЕРАЧИО НА НОВИ ТРОФЕЈ: Ђанели и дружина би да доминантно започну 2024. годину

Foto Profimedia

Nakon razočaravajuće prošle sezone, domaćini su u ovoj već osvojili jedan trofej. Preko vajld karda su dobili poziv na Svetsko klupsko prvenstvo i iskoristili ga u stilu jer su ga osvojili bez izgubljenog seta, a u finalu su bili bolji od brazilskog Minasa.

Ipak, kao da ih je igranje na tom turniru iscrpilo jer su nakon toga doživeli uzastopne poraze od Trentina (1:3) i Milana (2:3), ali 2023. godinu su završili pobedom nad Saturnijom (3:0) i nadaju se da je to početak povratka na trijumfalne staze.

Peruđa realno gledano ima najjači sastav u Seriji A, nemaju slabost ni na jednoj poziciji, a svojim igrama ove sezone najviše su se istakli dizač Đaneli i primač Plotnicki.

Izabranici Anđela Lorencetija imaju skor 9-3 u domaćem prvenstvu i zauzimaju drugo mesto na tabeli, pa ih je žreb upario sa sedmoplasiranom Modenom koja je upisala sedam pobeda uz pet poraza.

Gosti takođe imaju neka velika imena u svom sastavu kao što su Bruno Rezende i novopridošlica Osmanu Huantorena, a ne treba zaboraviti ni talentovanog korektora Sapožkova i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Dragana Stankovića.

Ipak, Modena ne dočekuje ovaj meč u dobrom ritmu jer je poslednja dva susreta gubila bez dobijenog seta. Prvo je bolja od nje bila Pjaćenca, a zatim i Milano.

Današnji rivali su se već susreli jednom ove sezone, Peruđa je takođe bila domaćin i slavila je sa 3:1.

NAŠ TIP: hendikep poena prvi set 1 (-3,5) (kvota 1,82)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)