FEJENORD HVATA PRIKLJUČAK ZA PSV-OM: Bivši šampion Evrope igra odlično, ali nije blizu prvog mesta

V.M.

14. 01. 2024. u 10:45

U poslednjoj utakmici današnjeg programa Eredivizije branilac titule će na ''De Kajpu'' ugostiti NEC iz Nijmegena (16:45).

ФЕЈЕНОРД ХВАТА ПРИКЉУЧАК ЗА ПСВ-ОМ: Бивши шампион Европе игра одлично, али није близу првог места

FOTO: Profimedia

Domaćin igra veoma dobro ove sezone, sakupio je 38 bodova u uvodnih 16 utakmica, ali nije ni blizu prvog mesta koje drži neprikosnoveni PSV. Popularni filipsovci su upisali 17 pobeda na isto toliko utakmica, tako da beže velikih 13 poena drugoplasiranom Fejenordu.

Branilac titule samo može da se nada padu forme PSV-a, a na njemu je da pobeđuje i održi kakav takav pritisak na lidera Eredivizije.

''Ponos juga'' je bio ubedljiv na svoje poslednje dve ligaške utakmice pre pauzu, prvo je savladao Volendam rezultatom 3:1, a zatim je ''demolirao'' Herakles u gostima sa 4:0.

Danas mu neće biti lako da ostvari ''het-trik'' jer mu na noge dolazi NEC koji je takođe igrao sjajnu pred pauzu i nalazi se u seriji od tri vezane pobede.

Redom je bio bolji od AZ-a, Cvolea i Sitarda, a zahvaljujući tim trijumfima odvojio se od donjeg doma i sada se popeo na osmo mesto na tabeli.

Poslednji put kada su se ovi timovi sastali bilo je u osmini finala kupa prošle godine i tada je viđena veoma zanimljiva utakmica, bilo je 2:2 nakon regularnog dela i 4:4 posle produžetaka, a na kraju je Fejenord slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Očekujemo novu goleadu na ''De Kajpu''.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)