VICEŠAMPION SE PONOVO BORI ZA TITULU: "Galebovi" mu nisu predstavljali problem u skorijoj istoriji međusobnih duela

V.M.

13. 07. 2024. u 11:16

U 14. kolu norveške elite gledaćemo obračun gornjeg i donjeg doma kada Bran bude ugostio Haugesund na "Bran stadionu" u Bergenu (19.15).

ВИЦЕШАМПИОН СЕ ПОНОВО БОРИ ЗА ТИТУЛУ: Галебови му нису представљали проблем у скоријој историји међусобних дуела

FOTO: Profimedia

Bran igra odlično ove sezone, iznenadio je sve svojim dobrim nastupima i trenutno je drugi na tabeli sa pet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Bode Glimt.

Ono što je zanimljivo kod domaćina je to da igra u serijama, fali mu konstantnosti u igri i ima periode kada veže nekoliko pobeda, a zatim naprasno padne u formi pa po nekoliko kola ne zna za trijumf.

To se najbolje vidi na poslednje četiri utakmica koje je otvorio pobedama nad Kristijansudom i Ham Kamom, a nakon toga je odigrao remi sa Stromgodsetom uz ubedljiv poraz od Bodea.

Taj neuspeh protiv Glimta (1:5) je realno pokazao da nema kvalitet da se bori za titulu, mada treba istaći da je gotovo čitav meč igrao sa igračem manje zbog isključenja Nilsena u desetom minutu.

Sa druge strane, Haugesund se baš muči od samog starta sezone, sakupio je premalih 13 bodova i jedino je Sandefjord gori od njega (10), tako da se nalazi u zoni ispadanja, mada mu Tromzo koji je prvi tim iznad crte beži samo jedan poen, a vredi napomenuti i to da je Haugesund odigrao dva meča manje od njega.

Gosti se ne nalaze u dobrom ritmu pred ovaj meč, doživeli su dva uzastopna poraza, a uz to su postigli samo jedan gol na tim utakmicama.

Bran je vezao tri pobede nad današnjim rivalom, a takođe će biti motivisan da se "opere" posle ubedljivog poraza od Bodea, verujemo u kec, a dodali bi to da će biti malo golova jer su u pitanju dve dosta dobre defanzivne ekipe (domaćin primio 18 golova, gost 17).

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,35) 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVEČANO OTVORENE OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Ceremonija koja se obračunala sa tradicijom i nikog nije ostavila ravnodušnog (FOTO/VIDEO)