TIP DANA: "Zeleno-beli" su neprikosnoveni pred svojim navijačima

V.M.

15. 07. 2024. u 11:05

U drugoj utakmici današnjeg programa Alsvenaken lige sastaće se Hamarbi i Geteborg. Meč se igra na "Tele2 areni" i počeće u 19 časova.

ТИП ДАНА: Зелено-бели су неприкосновени пред својим навијачима

FOTO: M. Vukadinović

Ako se gleda samo forma, retko koja ekipa se nalazi u dobrom ritmu kao Hamarbi koji je neporažen na poslednje četiri utakmice, ostvario je tri pobede uz remi.

Posebno je dobro igrao pre letnje pauze kada je ostvario tri vezana trijumfa, međutim, po povratku sa nje propustio je veliki broj šansi protiv GAIS-a, pa se morao zadovoljiti jednim bodom.

Ipak, navijače domaćeg tima raduje veliko poboljšanje u nivou igre, pogotovo jer prvenstvo nije otvoreno na dobar način i Hamarbi trenutno zauzima šeto mesto na tabeli.

Kao bitna stvar na današnjem meču može biti to što su "zeleno-beli" odlična domaćinska ekipa, na šest utakmica na "Tele2 areni" upisali su čak pet pobeda i sada im na noge dolazi Geteborg koji je na poslednja četiri gostovanja doživeo tri poraza uz remi.

Što se tiče Geteborga, očekivalo se da on bude u gornjem domu pre početka kampanje, međutim, to ne da nije slučaj, već se nalazi nadomak zone ispadanja sa samo bodom prednosti u odnosu na Kalmar koji je prvi ispod crte.

Iako ima dobre igrače u svom sastavu, gostujući tim nikako ne uspeva da proigra, a seriju slabih rezultata nastavio je i posle letnje pauze porazom od Varnama (0:2).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,92)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TELEKOMUNIKACIJE U SLUŽBI ČOVEČANSTVA: Put ka održivoj budućnosti