FIKS DANA: "Zmajevi" rutinskom pobedom otvaraju sezonu

V.M.

19. 07. 2024. u 12:25

SLOVENAČKO prvenstvo se večeras vraća u akciju, a prvi meč će odigrati Olimpija i Primorje koji se sastaju na "Stadionu Stožice" od 20.15.

ФИКС ДАНА: Змајеви рутинском победом отварају сезону

Foto Profimedia

Nakon osvajanja titule pre dve godine, Olimpija je prošle sezone podbacila u domaćem prvenstvu gde je zauzela treće mesto iza Celja i Maribora.

Ove godine plan joj je da se vrati u borbu za titulu i nada se da će je tamo povesti novi šef struke Viktor Sančez koji je ujedno i najveće pojačanje "zmajeva" ovog leta.

Špansti šef struke je u svojoj karijeri vodio ekipe poput Betisa, Deportiva i Malage, tako da je u Ljubljanu došao menadžer sa mnogo iskustva koje bi trebalo praviti razliku u odnosu na druge trenere u ligi.

Sančez je shvatio svoj zadatak u Ljubljani i spreman je da je vrati u vrh, ozbiljno je radio sa igračima na pripremama na kojima je Olimpija beležila odlične rezultate i na četiri odigrane utakmice ostvarila je isto toliko pobeda.

Savladala je redom Gloriju, Sarajevo, Slovacko i CSKA 1948, a posebno je impresivno što je primila samo jedan gol na tim susretima.

Kvota na nju je večeras u velikom padu, sa 1,35 se spustila na 1,17, a to i ne čudi s ozbirom da na "Stožice" dolazi novajlija u eliti koji je imao katastrofalne pripreme.

Primorje je odigralo čak sedam priajteljskih mečeva uoči nove sezone, ali ne samo da nije slavilo ni na jednom meču, već je i doživelo čak šest poraza i jedno je od glavnih favorita za ispadanje iz slovenačke Prve lige.

Olimpija je daleko kvalitetniji protivnik i verujemo da je rutinska pobeda Ljubljančana izvesna, te je stavljamo kao tip dana.

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)