TIP DANA: Malme je neprikosnoven pred svojim navijačima!

V.M.

23. 07. 2024. u 10:05

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Malmea će na "Eleda stadionu" ugostiti ekipu Klaksvika (19.00).

ТИП ДАНА: Малме је неприкосновен пред својим навијачима!

Foto: Profimedia

Kako tradicija nalaže švedski predstavnik u najjačem fudbalsku takmičenju je Malme koji je osvojio tri od poslednje četiri titule u Alsvenaken ligi kojom dominira i ove sezone.

Posle 16 odigranih kola u domaćem prvenstvu sigurno drže prvo mesto, imaju sedam bodova prednosti u odnosu na Jurgorden i glavni su kandidati za osvajanje novog naslova prvaka.

Ono što se ističe kod Malmea ove sezone je to da se radi i izuzetno napadčki raspoloženoj ekipi, to smo videli proteklog vikenda kada su pobedili Sirius sa 4:3, a pored toga vredi napomenuti da je u pitanju je sjajna domaćinska ekipa.

Na sedam utakmica kod kuće u prvenstvu Malme je ostvario isto toliko pobeda uz više nego impresivnu gol-razliku od 21:2 i sa razlogom je veliki favorit na večeršanjem susretu.

Što se tiče Klaksvika, on je kvalifikacije započeo od prvog kola u kojem je rutinski savladao luksemburski Diferdanž. Slavio je sa 2:0 pred svojim navijačima, a zatim je u gostima sačuvao tu prednost zatvorivši prilaze svom golu (0:0).

Gosti su prošle godine bili jedan od najvećih hitova kvalifiakcija za Ligu šampiona, tada su dogurali do trećeg kola u kojima je posle produžetaka bolji od njih bio Molde.

Smatramo da je Malme ozbiljniji tim, a ako uračunamo i nastupe koje kod kuće pružaju "plavo-beli", fiks uz golove je najlogičniji tip.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI Nova zabrana - ovi ruski špijuni i saboteri ne mogu na Olimpijske igre Pariz 2024!