GOLEADA U NAJAVI: Fudbal kakav igraju večerašnji rivali obećava veliki broj pogodaka

V.M.

30. 07. 2024. u 08:00

U revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Klaksvika će ugostiti Malme (21.00), švedski šampion dolazi na Farska Ostrva sa čak tri gola prednosti (4:1) i veliki je favorit da se plasira u narednu rundu kvalifikacija za najeltinije evropsko takmičenje.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Фудбал какав играју вечерашњи ривали обећава велики број погодака

Foto Profimedia

Pre sedam dana u Švedskoj, Malme je pokazao da je kvalitetniji tim, dominirao je tokom čitavog meča i na kraju je ubedljivo slavio rezultatom 4:1, više nego dovoljno da bez ikakvog stresa dočeka večerašnji revanš u Klaksviku.

Gosti čekaju na plasman u Ligu šampiona od 2021. godine, osvajali su domaće prvenstvo više puta u tom periodu, ali nisu uspevali da se "probiju" kroz kvalifikacije i nadaju se da je ovo konačno ta godina kada će se vratiti među krem evropskog fudbala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Forma u domaćem prvenstvu mu govori da je to moguće, posle 17 odigranih kola drži prvo mesto u Alsvenaken ligi sa četiri poena prednosti u odnosu na Jurgorden, mada vredi napomenuti da je za vikend doživeo neočekivan poraz od Siriusa (0:1) pred svojim navijačima.

Sa druge strane, Klasvik je prošle sezone bio najveći hit kvalifikacija za Ligu šampiona, bio je bolji od Ferencvaroša, a zatim i Hekena, ali na trećem stepeniku ga je posle produžetaka eliminisao Molde.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Svakako je to bio više nego uspešan izlet u Evropki za večerašnjeg domaćina koji je na kraju igrao grupnu fazu Lige konferencija, a mogao bi ti ponovo učiniti s obzriom da je sada već dogurao do drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u "džepu" mu je plej-of za treće najjače evropsko takmičenje.

Ipak, za razliku od Malmea ne ide mu toliko dobro u domaćem šampionatu, iako je vezao dve pobede u prvenstvu zauzima tek treće mesto na tabeli i zaostaje devet bodova za vodećim Toršavnom.

U Švedskoj smo videli pravu goleadu u režiji ovih timova, a kakav fudbal "gaje" to i nije veliko iznenađenje, pa očekujemo da se isto desi i na Farskim Ostrvima.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1+|&3+ (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ RAZBIO NADALA! Ne pomaže ni bezobrazluk sudije, Novak deklasirao kralja šljake - ide po olimpijsko zlato!