PATRIOTSKI TIKET: "Delfini" i "lavice" biju bitke za medalje

O. M.

07. 08. 2024. u 10:20

REDAKCIJA Tipa vam je za danas spremila patriotski tiket sastavljen od mečeva srpskih klubova na Olimpijskim igrama u Parizu.

ПАТРИОТСКИ ТИКЕТ: Делфини и лавице бију битке за медаље

FOTO: Tanjug/AP

Danas na borilišta Olimpijskih igara izlaze košarkašice i vaterpolisti u ekipnim sportovima, rvači Aleksandar Komarov i Mate Nemeš, taekvondista Lev Kornjejev, atletičari Adriana Vilagoš i Elzan Bibić i kajakašica Milica Novaković.

PATRIOTSKI TIKET

11.00 Srbija - Australija (košarkašice) 1 (4,10)

15.35 Grčka - Srbija (vaterpolisti) 2 (3,80)
Ukupna kvota: 15,58

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

KLADIONIČARSKE PRIČE: NA OI VEĆ NEPLANIRANE SITUACIJE

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!

Košarkaška reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila! Konačan rezultat, 95:90 i to posle produžetka, ne samo da je obezbedio "orlovima" dve prilike da osvoje medalju, već im je doneo i ogromnu dozu samopouzdanja pred polufinale, u kome u četvrtak igraju sa Sjedinjenim Američkim Državama.

06. 08. 2024. u 16:42 >> 16:42

NAJČEŠĆE SRPSKO PREZIME: Nije ni Petrović ni Nikolić - poreklo će vas iznenaditi, a nosi ga oko 150.000 ljudi