TIP DANA: PAO menja istoriju

Ž. U.

08. 08. 2024. u 15:01

OBA rivala čekajući nacionalna prvenstva da počnu, evropskim duelom traže svoje mesto pod suncem.

ТИП ДАНА: ПАО мења историју

FOTO: EPA

ČETVRTAK, 20.00: PANATINAIKOS - AJAKS  1  (KVOTA, 2.35)

Predvođen Srpskim tandenom, Đuričić - Mladenović, Panatinaikos je prvu prepreku na međunarodnoj sceni lako preskočio. Gol prednosti sa prvog meča u Atini nad bugarskim Botevom, izgledao je kao mršava zaliha za revanš. Međutim, Grčki tim je golom već u 6. minutu rešio dilemu i postavio stvar na svoje mesto. Trijumfom, sa četiri data i nijednim primljenim golom odveo je sebe na Ajaks.

Pauza u prvenstvu Grčke i dalje je na snazi, pa bi izabranom timu Diego Alonsa to moga da bude i te kakav problem u okršaju sa holanđanima. Sa druge strane, gosto imaju istu situaciju. Osim kontrolnih mečeva, jedine dva koja su bila vredna pažnje, odradili su u Amsterdamu i Novom Sadu sa Vojvodinom. 

Kontinuitet kvalitetnih utakmica kod rivala je pauzom nestao, pa jedini adut na koji Panatinaikos može da igra i stekne prednost morao bi da bude domaći teren.

Atmosfera na Olimpijskom stadionu često zna da bude uzavrela. Izvesno je da će tako biti i večeras, kada publika eksplodira. Ta prvivrženost klubu, zeleno-belima mogla bi da bude glavni pokretač protiv "kopljanika" koji su određene slabosti pokazali turbulentnom sezonom i čestim oscilacijam. 

U svojoj istorije, ovi klubovi se nisu često sastajali, ali kada je to bio slučaj razloga za slavlje više su imali Holanđani.

Današnji meč, mogao bi da bude dobar trenutak za Grke, da nešto u međusobnim okršajima promene.

Kec je fiks dana!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

PRENOS, SRBIJA - SAD: Ovo je nemoguće!

Košarka je danas u centru pažnje. Tačnije, Srbija i Amerika. Olimpijske igre u Parizu su dočekale veliki derbi, iako je "tek" polufinale. Košarkaška reprezentacija Srbije za rivala ima moćni tim Sjedinjenih Američkih Država, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

08. 08. 2024. u 16:44

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!