PRAVO NA GREŠKU NE POSTOJI: Postekogluovi "pevci" se nalaze pod velikim pritiskom!

V.M.

18. 09. 2024. u 14:30

U trećem kolu engleskog FA kupa gledaćemo obračun između Koventrija i Totenhema koji se sastaju na "Koventri bilding sosajeti areni" od 21.00.

ПРАВО НА ГРЕШКУ НЕ ПОСТОЈИ: Постекоглуови певци се налазе под великим притиском!

Foto: Profimedia

Totenhem nije ušao u sezonu kako je očekivao, posle četiri kola u Premijer ligi ima samo četiri osvojena boda, a da stvar bude još gora za vikend je doživeo poraz u gradskom derbiju protiv Arsenala (0:1), treći zaredom na svom terenu.

Zbog slabih nastupa i dosta loše napadačke igre, pod pritiskom se nalazi menadžer Angelos Postekoglu, koji se hrabro suprostavio kritikama rekavši da uvek osvaja nešto u drugoj sezoni kada preuzme neki klub, tako da se može reći da je obećao navijačima Totenhema trofej koji čekaju punih 16 godina.

Jednu od najboljih prilika da ga osvoje imaju upravo u Liga kupu, takmičenju u kojem su poslednji put i slavili sada već davne 2008. godine pobedivši Čelsi u finalu sa 2:1.

Ove sezone žreb je bio povoljan po "pevce", upario ih je sa drugoligašem Koventrijem i jasno je da su veliki favoriti na večerašnjem susretu. 

Biće zanimljivo videti koliko će Postekoglu promena napraviti u startnoj postavi, pogotovo jer od sledeće nedelje kreće Liga Evrope i Totenhem će gotovo svake nedelje igrati po dve utakmice, tako da će dubina rostera morati da se pokaže u narednom periodu.

Ono što je sigurno po pisanjima engleskih medija je da će večerašnji susret presedeti Kristijan Romero koji ne igra na prepoznatljivom nivou i gotovo sigurno će ga odmeniti Radu Dragušin, a pored toga očekuje se da od prvog minuta šansu dobiju i supertalentovani Grej, odnosno Bergval, duo koji je letos doveden za skoro 60 miliona funti i trebalo bi da predstavlja budućnost kluba.

Što se tiče Koventrija on nije dobro otvorio sezonu, menadžer Tim Robins ne uspeva da pokrene ekipu koja je na pet utakmica u Čempionšipu sakupila isto toliko bodova.

Ipak, vredi napomenuti da su "nebeskoplavi" prošle godine i pored promenljivih nastupa u prvenstvu igrali odlično u FA kupu gde su dogurali čak do polufinala, tako da je u pitanju ekipa koja može biti veoma neugodna u ovom sistemu takmičenja.

Večeras očekujemo da Totenhem napadne od prvog minuta, nakon nekoliko slabih rezultata pobeda je preko potrebna "pevcima" da povrate samopouzdanje i uhvate zalet pred početak evropskih takmičenja i verujemo da će do nje rutinski doći.

Za hrabrije bismo uz "fiks" dodali i da oba tima daju bar po gol, pošto je poznato da odbrana gostiju ne igra na visokom nivou.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 2,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio