FIKS DANA PRONAŠLI SMO U OKRŠAJU PRVOLIGAŠA BELGIJE: Sent Žiloaz kao na "motoru"

Novosti online

15. 01. 2022. u 08:35

Gazda lidera prvenstva Belgije je kockarski mag. Prvi veći novac zaaradio od prodaje poker aparata, a posle je sve bilo lako. Drga velika opsesija su mu fudbal i samo fudbal.

ФИКС ДАНА ПРОНАШЛИ СМО У ОКРШАЈУ ПРВОЛИГАША БЕЛГИЈЕ: Сент Жилоаз као на мотору

Igor Marinković

SUBOTA 18.30: SERAN - SENT ŽILOAZ   2&3+ (kvota 1.85)

U prvom delu šampionata Belgije iznenađenja je bilo kao pleve. Velikani su padali, svi do jednog: Briž, Anderleht, Antverpen, Gent... Niko u toj jurnjavi za bodovima nije obraćao pažnju na Sent Žiloaz, čija ekipa je prosečna, ali i kao takva uspela je da ostvari izvanredne rezultate i nekim čudom sneg dočeka na prvom mestu. 

Izvesno je da će naš favorit još dugo tu da ostane, jer čak sedam bodova "beži" prvom pratiocu Brižu. Šteta je, za sve one istinske ljubitelje fudbala koji nisu gledali kako Žiloaz uspeva, i na koji način dolazi do tolikih bodova. Verovatno bi i vrhunski treneri imali šta da nauče, jer to radi stihijski, na svoj način. Sve na trku, sve na mišiće.

Sent Žiloazu se posrećilo taktikom, koja više priliči nekim utakmicama engleskog prvensta iz sedamdesetih godina prošloga veka. Staro i pocepano ali funkcioniše. Igrači Žiloaza, u svaki meč ulaze silno motivisani, a trče, kao da su na "motoru".

Predaje nema, i neće je biti ni protv Serana, sve dok bogati gazda bude imao da isplati premije.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)