NBA PREDLOZI: "Tip" prognozira mečeve najjače košarkaške lige na svetu

V.D.

08. 02. 2022. u 14:30 >> 15:02

U noći između utorka i srede na parketima širom Amerike igraće se 10 mečeva NBA Lige.

НБА ПРЕДЛОЗИ: Тип прогнозира мечеве најјаче кошаркашке лиге на свету

Foto: AP Photo/Joe Mahoney

"TIP" je za Vas izdvojio nekoliko predloga:

Brooklyn Nets - Boston Celtics 2 (kvota 1,45)

Domaća ekipa je u crnoj seriji kojoj se ne nazire kraj. Poražena je čak u poslednjih osam utakmica a roster im je značajno "oštećen" povredama velikih zvezda poput Duranta, Hardena, Milsapa a upitan je i nastup veterana Aldridža.
Boston je u odličnoj formi sa pet vezanih pobeda i nalazi se na osmoj poziciji i dobrom formom pretenduje i na poziciju broj šest koja vodi direktno u osminu finala Plej Ofa na Istoku.

Atlanta Hawks - Indiana Pacers H1 -7,5 (kvota 1,7)

Tim našeg Bogdana Bogdanovića je vezao dva poraza za redom i povratak na pobednički kolosek traži protiv oslabljene i lošije plasirane ekipe iz Indijanapolisa. Kec na ovom meču je izvestan a verovatno i u hendikepu.

FOTO: Tanjug

Denver Nuggets - New York Knicks 1 (kvota 1,35)

Ekipa iz Kolorada za koju nastupa najkorisniji igrač NBA lige dočekuje čuvene "Nikse". Nagetsi su u prošloj utakmici prekinuli seriju od tri poraza a smatramo da će predvođeni "Džokerom" slaviti rutinski na ovom meču. 

Philadelphia 76ers - Phoenix Suns UP+214,5 (kvota 1,7)

Najbolja ekipa u NBA ligi gostuje petoplasiranoj ekipi iz zapadne konferencije. Duel dva odlična tima u kome je jako teško predvideti pobednika ali na ovom meču očekujemo visok broj poena.

Ukupna kvota: 5,66

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona