"PEVCI" HOĆE U LIGU ŠAMPIONA: Barnli - Totenhem

V.D.

23. 02. 2022. u 09:27

U zaostaloj utakmici 13. kola Premijer lige, tim iz Severnog Londona stiže u goste na "Turf Mur" stadion.

ПЕВЦИ ХОЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Барнли - Тотенхем

FOTO: AP/Tanjug

Barnli se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi. Seriju od dvanaest mečeva bez pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su u gostima ubedljivo sa 3 - 0 pobedili Brajton. Ukoliko žele opstanak u društvu najboljih, fudbaleri Barnija moraće da pobeđuju i timove iz gornjeg dela tabele. To neće biti nimalo lak posao za izabranike Šona Dajša. U goste im dolazi nepredvidljivi Totenhem.

"Pevci" su posle dva neočekivana poraza na svom terenu od Sautemptona i Vulverhemptona, uspeli na Etihadu da šokiraju lidera na tabeli Mančester Siti. Antonio Konte želi od svojih izabranika da dobru igru koju su pokazali protiv aktuelnog šampiona ponove i na večerašnjem meču. U poslednjih pet međusobnih susreta, četiri puta je pobedio Totenhem, a na sva četiri meča Barnli nije postigao ni gol.

Ovo je meč od preseudne važnosti za oba tima. Barnli bi se pobedom još više približio timovima koji su u ovom trenutku iznad zone ispadanja i time bi znatno uvećao šanse za opstanak.

Totenhem nastavlja poteru za mestom koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona. Sa tri utakmice manje u odnosu na četvrtoplasirani Mančester junajted, "pevci" imaju izgledne šanse da se dočepaju mesta koje im garantuje igranje u najelitnijem klupskom takmičenju na starom kontinentu. Zbog tradicije koja je na strani tima iz Londona i trenutne bolje forme, mi tipujemo na pobedu Totenhema.

Zanimljivo je da je Barnli na dnu tabele, a samo 6 klubova iz Premijer lige je primilo manje golova od njih, problem leži u tome što imaju drugi najgori napad u ligi i zato zauzimaju tek 19. poziciju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote