"TOBDŽIJE" HOĆE U LIGU ŠAMPIONA! Arsenal - Lester

V.D.

13. 03. 2022. u 08:44

U okviru 29. kola Premijer lige tim sa "Kings Pauer" stadiona stiže na "Emirate" bez najboljeg strelca ekipe Džejmija Vardija

ТОБЏИЈЕ ХОЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА! Арсенал - Лестер

Profimedia

"Tobdžije" su u usponu forme. Izabranici Mikaela Artete na poslednja četiri meča ostvarili su isto toliko pobeda. Nakon lošeg početka sezone, eto Arsenala pri vrhu tabele.

Plasman u grupnu fazu Lige Šampiona je za tim iz severnog Londona realnost i sezonu mogu smatrati uspešnom.

Lester se u Ligi Konferencija dobro kotira. "Lisice" su na korak od plasmana u 1/4 finale. Vardi i ekipa su vezali dve pobede protiv timova iz donjeg dela tabele ( Lids i Barnli ) i time nagovestile beg ka sredini tabele.

Poslednja dva međusobna susreta Arsenal je rešio u svoju korist. Arsenal je favorit iz razloga što Lester na "Emirejtsu" ne ostvaruje zapažene rezultate i pobeda će mu više značiti nego gostima. U više navrata "Lisice" su London napuštale poražene.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!