SMEŠI SE PREKID CRNE SERIJE: Lids - Norič

V.D.

13. 03. 2022. u 08:54

U 29. kolu Premijer lige na stadionu "Eland Roud" nas očekuje sudar dve ubedljivo najgore odbrane u sezoni 2021/2022

СМЕШИ СЕ ПРЕКИД ЦРНЕ СЕРИЈЕ: Лидс - Норич

Foto AP

Džesi Marš ima priliku da upiše prvu pobedu na kormilu Lidsa. Na "Eland Roud" dolazi Norič, poslednjeplasirani tim Premijer Lige.

Lids ne blista uopšte, u jako su lošoj formi i čak su promenili trenera. Tim iz Jorkšira ne zna za pobedu još od sredine januara.

U prvom delu sezone Lids je pobedio i dokazao da je kvalitetnija ekipa od Noriča. Kanarinci su vezali šest poraza zaredom i takoreći pomirili se sa sudbinom. Selidba u Čempionšip za tim sa "Kerou Roud" stadiona nije novost.

Godinama unazad "Kanarinci" su na klackalici između Premijer lige i Čempionšipa. Utakmica dva tima koja imaju najlošiju odbranu u celoj Premijer ligi. Norič ima i najlošiji napad. "Kanarinci" su postigli i najmanje golova. U društvu najboljih ostaje onaj ko ostvari dovoljan broj pobeda na domaćem terenu. Lids je domaćin u ovom po njih meču sezone. Noriču preostaje da se dostojanstveno oprosti od Premijer lige.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)