"KARAMELE" SPASAVAJU SEZONU! Everton - Lester

V.D.

20. 04. 2022. u 11:18

U zaostalom meču 18. kola engleske Premijer lige, večeras od 20.45 sastaju se dve ekipe čiji su navijači ove sezone očekivali mnogo bolje rezultate.

КАРАМЕЛЕ СПАСАВАЈУ СЕЗОНУ! Евертон - Лестер

FOTO: AP

Nakon tri vezana poraza, Everton je u prošlom kolu ostvario veoma bitnu pobedu. Na "Gudison parku" je poražen veliki Mančester junajted. "Karamele" i dalje imaju velike šanse da i u svojoj najlošijoj sezoni od kada je nastala Premijer liga ipak sačuvaj status u eliti.

Lester u Liverpul dolazi posle poraza od Njukasla u prošlom kolu. "Lisice" već duže vreme u Premijer ligi igraju utakmice u kojima nemaju imperativ pobede. Oni se nalaze na sredini tabele bez izgleda da poprave svoju poziciju na tabeli.

FOTO: EPA

Ekipa sa "King Pauer" stadiona se bolje kotira u Ligi konferencija, gde su uspeli da se plasiraju u polufinale. S obzirom na to da je ovo zaostala utakmica, do kraja sezone današnji rivali još jednom će odmeriti snage. Everton je najlošiji tim u Premijer ligi što se gostovanja tiče. "Karamele" ako žele opstanak u društvu najboljih u utakmicama na svom "Gudisonu" jednostavno moraju da pobeđuju. Lester je umoran od igre na dva fronta, to se najbolje videlo u utakmici sa Njukaslom.

Novi neuspeh ekipi Brendana Rodžersa neće teško pasti jer su u sigurnoj luci. 

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)