"BELO-PLAVIMA" IZMIČE EVROPA: Real Sosijedad - Kadiz

N.P.

12. 05. 2022. u 08:59

KLUB iz San Sebastijana dočekuje "pirate" u meču 36. kola španske Primere.

БЕЛО-ПЛАВИМА ИЗМИЧЕ ЕВРОПА: Реал Сосиједад - Кадиз

Foto: EPA-EFE/Miguel Angel Molina

"Belo-plavi" nemaju trijumf na prethodne četiri utakmice u prvenstvu. U prošlom kolu su izgubili od Levantea u Valensiji sa 2:1, nalaze se na 6. mestu na tabeli sa 56 osvojenih bodova, tri manje ima sedmoplasirani Viljareal.


"Pirati" su ostvarili jako važnu pobedu u borbi za opstanak kod kuće protiv Elčea sa rezultatom 3:0. Zauzimaju 17. poziciju u Primeri sa 35 bodova, tri više od Majorke koja je u zoni ispadanja.


Real Sosijedad je pobedio Kadiz u svakom od poslednjih pet međusobnih duela. Ugroženo mu je igranje u Evropi sledeće sezone, tako da mora da trijumfuje pred svojim navijačima na stadionu "Anoeta".


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

29. 05. 2024. u 12:11

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu