NADA I DALJE POSTOJI: Arsenal dočekuje Everton i osluškuje rezultat Totenhema

Novosti online

22. 05. 2022. u 08:18

"KARAMELE" u London stižu apsolutno rasterećeni, na "Gudisonu" je izboren opstanak posle preokreta u finišu meča sa Kristal Palasom.

НАДА И ДАЉЕ ПОСТОЈИ: Арсенал дочекује Евертон и ослушкује резултат Тотенхема

FOTO: AP

Pred poslednje kolo u sezoni, Arsenal je izgubio prednost u odnosu na Totenhem u borbi za četvrto mesto i Ligu šampiona. "Pevci" sada imaju dva boda više, a u 38. kolu kolu gostuju Noriču. "Tobdžije" će sezonu završiti na svom terenu protiv Evertona koji je trijumfom nad Kristal Palasom obezbedio opstanak.

Vezista Arsenala Granit Džaka je bio vidno posramljen zbog igre svoje ekipe u Njukaslu u ponedeljak uveče. "Tobdžije" su izgubile 2:0 i tako dopustili gradskom rivalu da ima sudbinu u svojim rukama kada se radi o plasmanu u elitno evropsko takmičenje.

- Ako neko nije spreman za ovakvu utakmicu neka ostane kod kuće, jednostavno je. Nebitno koliko godina imaš, možeš da imaš 30, 35, 10, 18… Ako nisi spreman, budi na klupi, kod kuće, ne dolazi ovde! Trebaju nam ljudi sa mu*ima koji bi igrali jer smo znali da nam je ovo jedna od najvažnijih utakmica. Ovako igrati je neprihvatljivo. Veoma tužno, razočaravajuće i žao mi je zbog navijača koji su došli ovde - rekao je Granit Džaka.

- Nismo slušali trenera, radili smo na svoju ruku i onda se ovo desi. Desi se užasan nastup i onda ne zaslužuješ Ligu šampiona, ne zaslužuješ ni Ligu Evrope i teško je progutati ovakav trenutak. Ne znam zašto nismo radili ono što je trener tražio - istakao je Švajcarac.

Inače na ove reči su reagovali Džejmi Karager i Geri Nevil. Karager je rekao da je u redu da igrač bude iskren u svojim medijskim nastupima, ali da je i Granit takođe deo loše igre Arsenala. Nevil poručuje da je i sam Džaka bio sramotan tokom minulih sezona i naveo je primere njegovih isključenja.

"Karamele" u London stiže apsolutno rasterećeni, na "Gudisonu" je izboren opstanak posle preokreta u finišu meča sa Kristal palasom. Međutim, legenda Čelsija koja sedi na klupi Evertona, Frenk Lampard ima posebnu istoriju sa današnjim domaćinom, te nema sumnje da će pokušati da Arsenalu "zagorča život". 

Ipak, prednost na "Emirejtsu" dajemo domaćinu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,4)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!