NASTAVLJA SE LIGA 1: Srpski trener u poteri za Kupom konfederacija

Novosti online

05. 06. 2022. u 09:40 >> 09:43

Fudbaleri Biskre dočekaće ES Setif u 33. kola alžirskog šampionata.

НАСТАВЉА СЕ ЛИГА 1: Српски тренер у потери за Купом конфедерација

Foto: Profimedia

ES Setif koji predvodi srpski stručnjak Darka Novića nalazi se u pomalo nezgodnoj situaciji u samom finišu alžirskog šampionata.

Zvanično su ostala da se odigraju još samo dva kola, ali je ES Setif zbog obaveza u Ligi šampiona pomerio neke mečeve, te mu je sada ostali da ih odigra još četiri.

Čak ni sve pobede mu ne garantuju četvrto mesto (trenutno su deveti) i plasman u Kup konfederacija, pošto četvrtoplasirani USM Alžir ima sedam bodova više. 

Biskra ima poen manje od ES Setifa i potpuno je rasterećena na sredini tabele, iako ima tek jedan trijumf u poslednjih pet kola. Prvi susret sa Biskrom ove sezone ES Setif je rešio u svoju korist sa 2:0.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)