Cela Srbija priželjkuje remi na ovom meču!

N. P.

22. 06. 2022. u 11:04 >> 11:05

Izraelci su bili na korak od svoje prve pobede na startu takmičenja, međutim, Srbija je golom Stefana Lekovića u 93. minutu susreta uspela da otkine bod.

Цела Србија прижељкује реми на овом мечу!

FOTO: FSS

Izabranici Ofira Haima su tako uspeli da ostanu neporaženi na šestoj utakmici u svim takmičenjima, imaju tri pobede i isto toliko remija. Najbolji rezultat Izrael je napravio 2014. godine kada je uspeo da prođe grupnu fazu Evropskog prvenstva.

Formalni domaćin u večerašnjem okršaju nema problema sa povređenim igračima i trebalo bi da nastupi u identičnoj formaciji kao u prethodnom duelu 4-2-3-1, sa Oskarom Glohom u špicu.


Ekipa Martina Šerba je u 1. kolu izgubila od Engleske rezultatom 2:0, golove su postigli Karni Čukvuemeka u 43. i Alfi Devajn u 65. minutu susreta.

Austrijanci su tako prekinuli niz od sedam mečeva bez poraza u svim takmičenjima. U tim bi trebalo da se vrati vezni igrač Jakob Knolmiler iz nemačkog Hofenhajma.


Austrija je savladala večerašnjeg rivala na minula dva međusobna duela ukupnim rezultatom 5:0. S obzirom na trenutnu formu obe reprezentacije, savetujemo da pokušate sa duplom šansom na goste uz minimum dva gola na meču.


NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)