"TRIKOLORI" ŽELJNI OSVETE: Sao Paulo drugi put u tri dana dočekuje Palmeiras

Novosti online

23. 06. 2022. u 10:07

GRADSKI rivali ovoga puta sastaju se u prvom meču osmine finala brazilskog Kupa. Ponovo će "trikolori" i "svinje" svoje snage odmeriti na legendarnom "Murumbiju".

ТРИКОЛОРИ ЖЕЉНИ ОСВЕТЕ: Сао Пауло други пут у три дана дочекује Палмеирас

Profimedia

Samo tri dana nako dramatičnog duela u Seriji A, Sao Paulo i Palmeiras pokušaće da nam prirede novi spektakl! Gradski rivali ovoga puta sastaju se u prvom meču osmine finala brazilskog Kupa. Ponovo će "trikolori" i "svinje" svoje snage odmeriti na legendarnom "Murumbiju".

Podsetimo se pobede aktuelnog šampiona u 13. kolu šampionata.

Neverovatan preokret Palmeirasa u sudijskoj nadoknadi (2:1) ukrasio je Paulista derbi i doneo gostima ceo plen kojim su se učvrstili na čelu tabele.

Iako je Sao Paulo na vreme stigao do vođstva golom Patrika u 17. minutu i potom održao minimalnu prednost do sudijske nadoknade, gosti su uspeli da pogocima u prvom i šestom minutu dođu do četvrte uzastopne pobede i tako održe tri boda razlike u odnosu na Korintijans. 

Iako je duel dočekao bez devet prvotimaca, Sao Paulo je rano uspostavio inicijativu, a kontrolu utakmice Patrik je pretočio u vođstvo. Vezni fudbaler domaćina iskoristio je nespretnu reakciju Gabriela Menina posle kornera i odlično reagovao nakon što je lopta došla do njega posle kornera.

Rezultatsku prednost Sao Paulo je očuvao do sudijske nadoknade, međutim, za samo pet minuta ostao je praznih šaka. U 91. minutu utakmice Gustavo Skarpa je poslao idealan centaršut sa levog krila, a Gomez je glavom prosledio loptu u mrežu za izjednačenje.

Još pod utiskom primljenog gola domaći igrači konfuzno su reagovali na pretnje prvaka Južne Amerike, te je u 96. minutu Muriljo Serkera pogotkom završio akciju posle kornera.

"Trikolori" su željni osvete, ali moraju biti oprezni. Prolaz među osam najboljih obezbediće ekipa koja bude bolja nakon revanša. Upravo zbog toga očekujemo utakmicu na mali broj golova, a blagu prednost, bar u prvom meču, dajemo domaćinu.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,9)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković