ČUDNA SITUACIJA U EGIPTU: Al Ahli sa novim trenerom igra polufinale prošlosezonskog Kupa

Novosti online

02. 07. 2022. u 10:38

"CRVENI ĐAVOLI" u večerašnji duel ulaze sa novim šefom stručnog štaba - Portugalcem Rikardom Soarešom.

ЧУДНА СИТУАЦИЈА У ЕГИПТУ: Ал Ахли са новим тренером игра полуфинале прошлосезонског Купа

Foto: Profimedia

Velikan iz Kaira posrće ove sezone. Prošle godne je izgubio primat u Egiptu, titula je otišla u vitrine gradskog rivala Zamaleka, a ove godine je Vidad bio bolji u finalu Lige šampiona u Kazablanki. Međutim, uprkos lošim igrama, "crveni đavoli" u i dalje u igri za trofeje u Kupu i prvenstvu. 

Večeras u prestonici, Al Ahli protiv Petrodžeta igra za finale Kupa Egipta i novi duel za najvećim rivalom Zamalekom. Gosti su drugoligaši, pa najtrofenijini klub Afrike ne bi trebalo da ima problema da upiše trijumf. Interesatno, ovo je duel najmasovnijeg takmičenja za sezonu 2020/21 koje nije završeno zbog prošlogodišnje pandemije koronavirusa.

"Crveni đavoli" u večerašnji duel ulaze sa novim trenerom - Portugalcem Rikardom Soarešom.

Soareš je prihvatio da raskine ugovor sa portugalskim prvoligašem Žil Visenteom na svoju štetu, samo kako bi dobio šansu da radi sa 10-strukim prvakom Afrike. Inače, Soareš je imao ugovorenu saradnju sa pomenutim klubom do leta 2023. godine, a u minulom šampionatu je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, što je najveći uspeh tog kluba u 98 godina dugoj istoriji.

Soareš će u Kairu imati godišnju platu 1.500.000 evra, daleko veću nego što je ona u domovini. Pre Žil Visentea Portugalac je vodio Moreirense, Kovilju, Aves, Šaves i Vizelu. Još čeka na prvi trofej.

Nema sumnje da je Al Ahli apsolutni favorit na večeranjem meču. Igrači će pokušati da impresioniraju novog šefa. Kvota na domaćina nije za ponos, te smo je pojačali golovima.

NAŠ TIP: 1X&3+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOŠ RAJIČIĆ: Lak posao za “večite”