NAVIJAČI GURAJU BOKU U ČETVRTFINALE: Korintijans stiže na uzavrelu "Bombonjeru"

Novosti online

05. 07. 2022. u 10:14 >> 10:35

ARGENTINSKI gigant dočekuje brazilskog velikana.

НАВИЈАЧИ ГУРАЈУ БОКУ У ЧЕТВРТФИНАЛЕ: Коринтијанс стиже на узаврелу Бомбоњеру

FOTO: AP

Nakon remija bez golova u prvom meču osmine finala Kopa libertadores, Boka juniors i Korintijans sastaju se u revanš susretu elitnog takmičenja. Meč je na programu u noći između utorka i srede, a domaći će pred prepunom "Bombonjerom" pokušati da se domognu plasmana u osam najboljih.

Bilo je uzbudljivo u Brazilu minule srede. Na stadionu "Nea Kimika" videli smo prilično otvorenu utakmicu, Korintijans je bio bolji, ali u centru pažnje je bio golman "žuto-plavih" Agustin Rosi.

Sjajni čuvar mreže argentinskog velikana zablistao je u 44. minutu i odbranio penal Rožera Gedesa. Prethodno je prilično nesmotren jedanaesterac skrivio Roho, koji je nehotično u vazduhu laktom udario svog čuvara, ali je Rosi to uspeo da ispravi. Sa druge strane i Kasio je imao nekoliko izvrsnih intervencija i sve što je išlo u okvir gola vrlo uspešno je uspeo da odbrani.

Ipak, Korintijans ima mnogo više razloga da žali, jer je više napadao i imao zrelije i konkretnije prilike pred protivničkim golom. Domaći tim će dosta žaliti i zbog pokušaja Adsona u 66. minutu, kada je lopta otišla preko Rosijevog gola.

Ne ulazi Boka u ovoj susret u dobrom raspoloženju. Naime, gigant iz prestonice Argentine doživeo je pravi šamar u prvenstvenom susretu sa Banfildom. Gosti su na "Bombonjeri" slavili sa 3:0, strelci su bili Đulijano Galopo i Ramiro Enrike koji se dva puta upisao u listu strelaca.

Ako je Boka doživela debakl, šta tek reći o Korintijansu? Fluminense je ponizio "svemoguće" u meču 15. kola Serije A rezultatom 4:0.

Biće ovo prilično ujednačen duel, ipak, Boki dajemo malu prednost samo zbog podrške sa tribina.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković