PARTIZANOVAC JE KOMANDANT: "Sveti Đorđe" u borbi protiv "crno-belih"

Novosti online

07. 07. 2022. u 09:36

POČINjE borba za grupnu fazu najmlađeg kontinentalnog takmičenja.

ПАРТИЗАНОВАЦ ЈЕ КОМАНДАНТ: Свети Ђорђе у борби против црно-белих

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri moldavskog Sftintul Georgea dočekaće večeras od 19 časova slovenačku Muru u prvom meču uvodnog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Sveti Đorđe" je minulu sezonu završio na četvrtom mestu u prvenstvu koje je ponovo dominantno osvojio Šerif. Ekipa mladog stručnjaka Stanislava Luke u ovaj dvomeč ulazi kao autsajder, ipak, neće se tako lako predati.

Mura ima lepu priliku da se plasira u drugo kolo. Revanš susret igraju na svom terenu, eventualnim pozitivnim rezultatom na "Kompleksu Sportiv Rajonal" praktično bi obezbedili prolaz dalje. Slovenački "crno-beli" imaju iskusniji sastav kojim komanduje nekadašnji štoper Partizana Gregor Balažić.

Mura je navikla svoje navijače na utakmice sa mnogo golova, međutim, početak je sezone, biće interesatno videti da li je filozofija igre ostala ista.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna