SUPER LIGA KINE: Nema spasa za Gvangžu

Novosti online

07. 07. 2022. u 10:03

SELIDBA u niži rang sve izvesnija.

СУПЕР ЛИГА КИНЕ: Нема спаса за Гвангжу

Foto: Profimedia

Ekipa Henan Songšan Longmena dočekaće prežaljeni Gvangžu u meču 9. kola kineske Super lige 

"Crveni đavoli" su prošle sezone bili kandidati za ispadanje, ali su ipak zadržali mesto u prvenstvu. Situacija je sada drugačija. Posle osam kola su trećeplasirani, sa pet pobeda i dva remija, osvojili su ukupno 17 bodova, što je pet manje od lidera.

Nakon briljantnog učinka prošle sezone, gde je Gvangžu siti bio jedan od pretendenata, ekipa je pala u crni niz i sada je pred selidbom u niži rang. "Plavi lavovi" su poraženi u svih osam utakmica u prvenstvu uz katastrofalnu gol-razliku 4:22.

Henan je veliki favorit pred susret koji je na programu od 13.30, sve sem rutinskog trijumfa domaćina predstavljaće veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda