TIP IZ JUŽNE AMERIKE: "Ribari" protiv "zmajeva"

N.P.

10. 07. 2022. u 12:21

BRAZILSKI velikan Santos sastaje se sa Atletiko Gojanienseom u utakmici 16. kola Serije A.

ТИП ИЗ ЈУЖНЕ АМЕРИКЕ: Рибари против змајева

Foto: Profimedia

"Ribari" su nakon dva uzastopna remija u prvenstvu izgubili u prošlom kolu u derbiju od Flamenga rezultatom 1:2. Trenutno se nalaze na 12. mestu na tabeli sa 19 bodova dok večerašnji protivnik ima dva manje na 17. poziciji.


"Zmajevi" ulaze u meč nakon poraza od Sao Paola kod kuće (1:2), to je gostima ukupno šesti kiks od starta sezone. U minulom međusobnom duelu između klubova nije bilo pogodaka. Savetujemo da pokušate sa duplom šansom na domaćina uz maksimum tri gola na utakmici, kvota je skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

SKANDAL! Pesme o terorističkoj OVK puštene na stadionu  pred utakmicu Borca (VIDEO)